Show menu

Bachove esence za zimo

Ljudska univerza Postojna, ob 17:00,

Vabimo vas na predavanje o Bachovih cvetnih esencah, predvsem o tistih, ki nam lahko pomagajo izboljšati zimsko počutjei. 

Podrobneje bomo spoznali štirinajst cvetov, ki vplivajo na negativna čustvena stanja, kot so: žalost, strah, pomanjkanje vere, občutki krivde, pomanjkanje zanimanja za življenje, pomanjkanje energije za opravljanje vsakodnevnih dolžnosti, občutek da smo obtičali, temne misli, sanjarjenje, obup,…

Predstavili bomo najbolj široko uporabljane kapljice REŠILNO ZDRAVILO. Uporabimo ga kadar smo v stresu in se želimo pomiriti.

Cvetne esence so čudovita pomoč narave človeku, ki je v kakršnikoli čustveni stiski. Izdelane so preprosto in popolnoma naravno. Primerne so za otroke, nosečnice, odrasle, živali in rastline.

Resnično delujejo, če jih potrebujemo. Na predavanju bo tudi čas za osebni posvet, saj je pomembno, da izberemo pravi cvet. Poleg znanja o tem za kaj deluje posamezen cvet, je pomembna tudi intuicija. Cvetne esence se jemlje v obliki kapljic, ki jih nakapamo v vodo in v bistvu pijemo informirano vodo. Našemu energijskemu sistemu dodajamo pozitivno informacijo. Zveni skoraj čarobno, vendar kot pravi Dr. Edward Bach: »V naravi je vse tako preprosto.«

Pravo učinkovanje je v tem, da se nam povrne duševni mir in da se lažje povežemo s svojo dušo.

Pomembno je opazovati svoja stanja, saj če smo predolgo v neharmoničnem počutju prikličemo na sebe bolezen, ki je opozorilo, da moramo nekaj spremeniti. Če uspemo živeti iz svoje duše smo v popolnem zdravju. To so besede utemeljitelja cvetnih esenc, zdravnika, ki je resnično želel pomagati človeku in ki je poslušal navodila svojega višjega jaza.

Predavala bo Tannja Yrska, univ. dipl. inž. gozd. Njeno poslanstvo je navduševati nad naravo in ozaveščati sebe in druge o poti, ki jo narekuje notranji glas.

Udeležba je brezplačna.

Toplo vabljeni.