Show menu

Video vodiči za samostojno učenje

4. 3. 2019

Spletni portal Središča za samostojno učenje (SSU) nudi dostop do različnih učnih gradiv: neformalno izobraževanje. Z njihovo pomočjo lahko pridobivate znanje z različnih področij. Video posnetki so dostopni brezplačno in namenjeni vsem vedoželjnimi odraslim.

Pred kratkim so bili bogati zbirki dodatni še video vodiči za uporabo računalnika, uporabo pametnega telefona in učenje digitalnega ustvarjanja in programiranja, in če se želite:

·        seznaniti s področjem uporabe računalnika, brskanjem po spletu, komuniciranjem prek e-pošte, obdelavo fotografij, poslušanjem glasbe in podobno,

·        bolje spoznati s pametnim telefonom, ga z nastavitvami prilagoditi svojim potrebam in ga poleg komuniciranja uporabljati za druge namene,

·        naučiti enostavnega računalniškega programiranja z uporabo grafičnega vmesnika – Scratch,

lahko uporabite video posnetke, ki so pripravljeni tako, da je obravnavana tema nazorno prikazana in enostavno razumljiva.  

Središču za samostojno učenje, ki deluje v okviru OE Ljudska univerza Postojna, vam je v pomoč pri uporabi video posnetkov in učenju na voljo brezplačna podpora mentorja. Vabljeni.