Show menu

Ostajamo z vami

25. 3. 2020

Na Ljudski univerza Postojna ostajamo aktivni, kljub izrednim razmeram zaradi razglašene epidemije, in se prilagajamo trenutnemu stanju. V celotnem kolektivu, ki se poslužuje nenehne komunikacije na daljavo ter povečini tudi dela od doma, si na najrazličnejše načine prizadevamo ohranjati stik s svojimi udeleženci in uporabniki. Četudi so do nadaljnjega odpovedani vsi dogodki, prav tako napovedani tečaji, delavnice in ostala izobraževanja, snujemo in vzpostavljamo nove rešitve in načine, s katerimi se bomo v okviru programov in projektov približali posameznim skupinam udeležencev. Ne glede na situacijo je pomemben prenos znanj, predvsem pa izkušenj in informacij, zato si bomo prizadevali za kakovostne vsebine in vzajemno komunikacijo preko spletne strani, družbenega omrežja ter lokalnih medijev (izobraževalne TV vsebine).

Izkoristite čas, ko smo več doma, za kakršnokoli učenje.  Posvetite se svojemu hobiju, naučite se novih veščih (šivanje, peka kruha, vrtičkanje), pomagajte svojim otrokom pri šoli na daljavo, preberite kakšno knjigo, udeležite se virtualne delavnice, rešujte križanke, preizkusite uporabo videoklicev in podobno. Nove informacije, nove izkušnje in novo znanje je tisto, ki nas nedvomno bogati. In zdaj je priložnost za vse to…

O vseh aktivnostih v okviru Ljudske univerze Postojna vas bomo obveščali, udeleženci posameznih izobraževanj pa so že v stikih s svojimi skrbniki oziroma koordinatorji programov.