Show menu

Kaj se dogaja na LUP?

4. 5. 2020

Na Ljudski univerzi Postojna smo tudi v času izrednih razmer ostali kolikor je bilo mogoče na voljo našim uporabnikom. Upamo, da se bo v prihodnjih tednih stanje toliko stabiliziralo, da bomo omejitve lahko postopoma opuščali in pričeli vsaj z individualnimi oblikami oz. izobraževanji v manjših skupinah. Zaenkrat kaže, da bomo vrata učilnic v omejeni obliki lahko odprli z 18. majem. O vsem bomo svoje udeležence sprotno obveščali.

V obdobju, ko bo prihajalo na trgu dela do velikih sprememb, vas želimo spomniti, da je pri nas v Svetovalnem središču Postojna na voljo brezplačno, strokovno podprto karierno svetovanje. Prav tako vas lahko usmerimo na pravo izobraževalno pot ali vas spremljamo na njej. Informacije, nasvet ali pomoč nudimo po telefonu (05/721 12 84), elektronski pošti (ana.sabec@zavod-znanje.si) ali aplikaciji Zoom po predhodnem dogovoru.

Dejavnosti v okviru Osnovne šole za odrasle, PUM-O in Univerze za tretje življenjsko obdobje uspešno potekajo na daljavo, ustrezno smo prilagodili tudi Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju.

Izpit iz slovenščine kot drugi in tuji jezik je prestavljen na mesec junij.