Show menu

CELOVITA PODPORA PRI PRIDOBIVANJU SREDSTEV ZA RAZVOJ KADROV V PODJETJIH

18. 12. 2020
V pripravi je objava novega Javnega povabila ASI (za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc). V kratkem ga bo objavil Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS. Delodajalci in kadroviki ste v času epidemije še dodatno obremenjeni s poslovnimi procesi, najbrž pa priložnosti za pridobitev sredstev, ki jih boste v naslednjem letu lahko namenili razvoju zaposlenih po lastni meri, ne bi želeli zavreči. Na Ljudski univerzi Postojna poskrbimo za pripravo potrebne dokumentacije, pripravimo prijavo in tudi po pridobitvi sredstev skrbimo za izpeljavo projekta in urejeno projektno dokumentacijo. 
 
Ljudska univerza Postojna je zaupanja vreden partner. V izobraževanju in sodelovanju s podjetji imamo 60-letno tradicijo in izkušnje.

Za prejemnike sredstev JP ASI 2020 bomo pripravili ponudbo za oblikovanje primerne strategije za uspešno izvedbo projekta. Naša ponudba vključuje sodelovanje pri pripravi strategije ter izdelavo individualnih razvojnih načrtov. Poleg tega lahko izvedemo različna izobraževanja in usposabljanja za krepitev kompetenc zaposlenih ter raznolike delavnice, ki so prilagojene posebej za vaše podjetje.

Kontaktirajte nas, poskrbeli bomo za vse:

  • erika.svara@zavod-znanje.si
  • 05/ 721 12 87
  • 00386 31 323 732