Show menu

Letošnji Tedni vseživljenjskega učenja bodo v septembru

19. 3. 2021

V tem tednu so se sicer na daljavo, vendarle pa zelo zavzeto in aktivno začele priprave na letošnje Tedne vseživljenjskega učenja, ki jih vsako leto vidno obeležujemo tudi na naši Ljudski univerzi Postojna.

Gre za najbolj organizirano in uveljavljeno promocijo izobraževanja in učenja v Sloveniji, ki ga usklajuje Andragoški center Slovenije, prireja pa jo na stotine ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi. Namen Tednov vseživljenjskega učenja je torej uveljaviti pomen, vlogo ter možnosti učenja in izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih človek prevzema – kot posameznik, član družine, delovnega kolektiva in drugih skupnosti.

Letošnji Tedni vseživljenjskega učenja bodo potekali med 6. septembrom in 10. oktobrom 2021. Ljudska univerza Postojna bo tudi letos območni koordinator dogajanja, skozi katerega vsako leto k sodelovanju pritegnemo številne lokalne deležnike in izvedemo zanimive in kakovostne aktivnosti, na kar smo resnično ponosni, predvsem pa hvaležni za odzive in znanje, ki ga širite. Vendarle je to še ena izmed priložnosti, ko si delimo informacije in izkušnje, predvsem pa navdušujemo nad novimi znanji.

Kot vsako leto, bomo tudi letos med vas poslali povabilo k udeležbi na Tednih vseživljenjskega učenja 2021 in že sedaj se veselimo sodelovanj, ki jih bomo sklenili ter s tem dokazali, da je znanje vrednota, ki nas bogati.