Show menu

Predstavili smo se na tržnici nevladnih organizacij

5. 9. 2021

V okviru festivala Zmaj 'ma mlade je prvo septembrsko nedeljo že tradicionalno potekala tržnica nevladnih organizacij. Letos že sedma zapovrstjo.

Na tako imenovani prireditvi »PO-stoj-na živi ulici« so se predstavile različne nevladne in druge organizacije, ki delujejo v Primorsko-notranjski regiji, in s svojo ponudbo bogatijo naš prostor. Svojo bogato, pisano in zanimivo stojnico je imela tudi naša Ljudska univerza Postojna. Predvsem gre pri tem zahvala našim PUM-ovcem, ki so se na dogodek res skrbno pripravljali in zagotovili vse potrebno, da je bila strojnica deležna velikega obiska in zanimanja. Med obiskovalci stojnice je bil tudi postojnski župan, s katerim smo z veseljem poklepetali.

Poleg predstavitve aktivnosti in vpisa v program Projektno učenje mlajših odraslih, so se mimoidoči na stojnici seznanili tudi z aktualnimi programi in delavnicami, ki jih na Ljudski univerzi Postojna pripravljamo v tem izobraževalnem letu. Naš namen pa je bil vse skupaj povabiti tudi na pester nabor dogodkov v okviru Tednov vseživljenjskega učenja, ki se začenjajo s tem tednu.