Show menu

Zaključna konferenca projekta Svetovanja za zaposlene

16. 11. 2021
Zaključna konferenca z naslovom Poti do znanja in novih priložnosti za vse zaposlene bo potekala v sredo, 8. decembra 2021, v spletnem okolju Zoom. Pripravlja jo Andragoški center Slovenije.

Predstavili bomo dosežene rezultate projekta ter aktivnosti mreže izvajalcev svetovanja za zaposlene v Sloveniji, ki potekajo po Javnem razpisu za financiranje dejavnosti informiranja in svetovanja ter za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022.

Konferenca bo potekala v dveh delih:
- v prvem delu bomo v plenarnih prispevkih zunanjih gostov in sodelavcev ACS predstavili širši pogled na pomen izobraževanja odraslih, svetovanja in razvoja kompetenc zaposlenih ter rezultate projekta,
- v drugem delu bomo v delovnih skupinah skupaj s predstavniki izvajalcev svetovanja za zaposlene razmišljali o njihovih izkušnjah in rezultatih ter izzivih v prihodnosti.

Spletno povezavo na konferenco v ZOOM boste prejeli dan pred dogodkom. Prijave sprejemamo do 1. decembra 2021.

Vabimo vas, da se nam na konferenci pridružite tudi vi in jo obogatite s svojimi razmišljanji in izkušnjami. Veseli bomo skupnega snovanja predlogov za nadaljnji razvoj svetovanja za znanje vseh zaposlenih.