Show menu

Andragoški zbor 2022

31. 8. 2022
Andragoški zbor sestavljajo strokovni delavci in učitelji javnega zavoda za izobraževanje odraslih, ki izvajajo izobraževalne programe za odrasle.
Izmenjave izkušenj, dobrih praks, dilem in predlogov so za uspešno in kakovostno izvajanje programov izobraževanja odraslih bistvene.

Zbor je vodila predstojnica Ljudske univerze Tina Bazjako, ki je podala temeljne poudarke iztekajočega se šolskega leta in zbrane z osnovnimi informacijami pripravila na prihajajoče. V skrbi za kakovost izvajanja naših storitev smo letos izpeljali evalvacijo zadovoljstva učiteljev z delom pri nas. Rezultati, ki smo jih zbranim na dogodku predstavili, nakazujejo visoko stopnjo zadovoljstva predvsem z organizacijo dela in medsebojnimi odnosi med zaposlenimi in zunanjimi sodelavci, na kar smo še posebej ponosni. Kratko poročilo si lahko ogledate v spodnji datoteki.

Kot promotorji vseživljenjskega učenja andragoške zbore vedno začinimo z novimi znanji, ki so koristna v naših poklicih. Tokrat v podobi energične fizioterapevtke Maje Fortunat, ki nam je namignila, kako novo šolsko leto z malimi triki in usmerjanjem pozornosti na svoje telo, preživeti v čim boljši formi.

Na prijetni lokaciji našega Užitnega in čutnega parka se je zbor kot vedno zaključil v sproščenem vzdušju in s ščepcem novega znanja.
Sedaj smo pripravljeni na novo uspešno izobraževalno leto. Veselimo se ga.