Show menu

Novice

13. 10. 2021

Začeli smo z jesenskim sklopom delavnic za krajevne skupnosti

Kot smo napovedovali, smo po uspešni poletni izvedbi delavnic za krajevne skupnosti, predvsem glede na zanimanje in željo vaščanov, pripravili tudi jesenski sklop le-teh.
več
13. 10. 2021

Zaključili smo z aktivnostmi v okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolji, ki ga skupaj s partnerji vodi naša Ljudska univerza Postojn, je včeraj potekala še zadnja projektna aktivnost, namenjena strokovni javnosti.
več
11. 10. 2021

Tedni učenja, novih izkušenj in poznanstev ter zanimivega dogajanja

Hvala vsem, ki ste z nami soustvarjali letošnji TVU 2021!
več
6. 10. 2021

140-urno NPK usposabljanje za računovodje

Želite pridobiti poklic računovodja? Nacionalna poklicna kvalifikacija je vaša prava priložnost! Z usposabljanjem pričnemo v drugi polovici novembra, prijave pa že zbiramo.
več
6. 10. 2021

Iščemo učitelja slovenskega jezika

Učitelje slovenščine, ki bi želeli sodelovati na področju izobraževanja odraslih, vabimo, da se kot zunanji sodelavci pridružijo naši ustvarjalni ekipi.
več
6. 10. 2021

Ko čas zavrtimo 100 let nazaj...

V okviru zadnjega Tedna vseživljenjskega učenja in v počastitev stoletnice ljudskih univerz, ki ga letos obeležujemo v okviru Zveze ljudskih univerz Slovenije, smo na naši Ljudski univerzi Postojna včeraj izvedli delavnico Tekstil nekoč in danes.
več
4. 10. 2021

V oktobru napovedujemo nove delavnice za krajevne skupnosti

V oktobru se znova vračamo v krajevne skupnosti, tokrat z delavnicami o nadvse uporabni in aktualni temi s področja nepremičninskih evidenc in podatkov zemljiške knjige. Pridružite se nam!
več
3. 10. 2021

Dan za kakovost 2021

Na Ljudski univerzi Postojna smo Dan za kakovost obeležili v krogu kolektiva.
več
30. 9. 2021

Napovednik dogodkov (oktober 2021)

Zakorakali smo v novo izobraževalno leto. Z udeleženci se srečujemo v rednih programih, na tečajih in delavnicah ter individualnih srečanjih. Preverite naš napovednik za oktober ter se nam pridružite!
več
30. 9. 2021

Kmetija – edinstveno in izkustveno učno okolje

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, ki se v sredini oktobra po dveh letih izvajanja zaključuje, je v tem tednu potekala prva izmed dveh strokovnih delavnic in sicer na partnerski kmetiji v Palčju.
več