Show menu

Novice

3. 9. 2021

Začenjajo se Tedni vseživljenjskega učenja

Tednom vseživljenjskega učenja, ki trajajo od 6. septembra do 10. oktobra, so se pridružile številne organizacije, zavodi, društva in šole. Objavljamo napovednik in vas vabimo, da se udeležite dogodkov, ki vas zanimajo. Znanja ni nikoli dovolj!
več
3. 9. 2021

Vabljeni na predstavitveno stojnico Ljudske univerze Postojna

V ponedeljek se začenjajo Tedni vseživljenjskega učenja. Na Ljudski univerzi Postojna kot regijski koordinator napovedujemo pester nabor dogodkov. Spremljajte nas in se nam pridružite. V ponedeljek, 6. septembra vas pričakujemo na svoji stojnici pred našo stavbo.
več
30. 8. 2021

Napovednik dogodkov (september 2021)

Poletje smo na naši Ljudski univerzi Postojna izkoristili za aktivno in skrbno načrtovanje in pripravo novih programov, s katerimi začenjamo v septembru. Preverite naš aktualen napovednik in se nam pridružite, saj napovedujemo res raznolike vsebine. Za prosti čas, nova znanja, osebni razvoj in poklicni napredek.
več
27. 8. 2021

Vabimo k vpisu v novo izobraževalno leto na Univerzi za tretje življenjsko obdobje

Univerza za tretje življenjsko obdobje je namenjena izobraževanju in dejavnemu razvoju starejših, tesnejšemu povezovanju generacij ter višji stopnji sodelovanja starejših v družbi. V njene dejavnosti vabimo upokojence, starejše brezposelne in zaposlene, ki se pripravljajo na upokojitev. Z vpisi začenjamo v septembru.
več
27. 8. 2021

Pridružite se programu PUM-O

Program Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O) je neformalen program izobraževanja, ki pomaga mladim med 15. in 26. letom, da s pomočjo projektnega dela pridobijo veščine in motivacijo za lažjo pot do zaposlitve ali dokončanja izobraževanja ter oblikovanja poklicne identitete. Vabljeni, da se nam pridružite!
več
25. 8. 2021

Pred začetkom jesenskih programov smo se sodelavci srečali na andragoškem zboru

Obdobje, ko se poletje počasi preveša v jesen, smo na Ljudski univerzi Postojna izkoristili za skrbno načrtovanje novih vsebin in programov ter tudi andragoški zbor, na katerem smo se zaposleni danes srečali s predavatelji in izvajalci, s katerimi sodelujemo.
več
24. 8. 2021

Začenjamo z novimi tečaji in programi

V okviru programa Pridobivanje temeljnih poklicnih kompetenc začenjamo v septembru z novimi tečaji in delavnicami. Preverite vsebine, obrnite se na nas po nasvet in pridružite se nam na prijetnih, a koristnih tečajih.
več
18. 8. 2021

Uporabna znanja ponesli tudi med krajane

Krajani so navdušeni nad uporabnimi delavnicami, ki jih to poletje izvajamo po krajevnih skupnostih.
več
16. 8. 2021

Vabimo na bralni študijski krožek

Skozi naša srečanja se bomo posvečali Oshojevi knjigi o moškem. Študijski krožki so za udeležence brezplačni.
več
9. 8. 2021

V septembru začenjamo z novimi tečaji in programi

Vabljeni, da se nam pridružite! V septembru namreč načrtujemo nove tečaje in programe, prijave pa že sprejemamo.
več