Show menu

Novice

24. 9. 2021

Vabljeni na delavnico Tekstil nekoč in danes

Vas zanima, kako so pred 100 leti izdelovali blago ali pa kako hitro lahko danes šivamo doma z overlock strojem? To in še marsikaj nam bo predstavila Mateja Premrl, oblikovalka tekstilij in oblačil ter mlada čuvarka izročila s področja lanarstva. Vabljeni. Delavnica je brezplačna.
več
20. 9. 2021

Vabljeni na zaključno prireditev "Gremo na kmetijo!"

Ljudska univerza Postojna skupaj s partnerji zaključuje dvoletni projekt "Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju". Ob tej priložnosti pripravljamo zanimiv zaključni dogodek, ki bo v središču Postojne postregel z raznolikimi vsebinami in aktivnostmi, vsem pa bo skupno to, da se zavemo pomena narave in kmetijstva, ki nam vsakodnevno omogoča zdrave izdelke in pridelke. Vabljeni!
več
20. 9. 2021

Pridružite se brezplačnemu računalniškemu tečaju

Izkoristite priložnost brezplačnega tečaja, ki ga razpisujemo, in osvojite ali nadgradite svoje znanje uporabe Worda in Excela.
več
18. 9. 2021

V krajevne skupnosti se z zanimivimi delavnicami vračamo tudi v jesenskih mesecih

Zadnji sklop delavnic za krajevne skupnosti na temo poletnega cepljenja sadnega drevja se je zaključil v tem tednu. V jesenskih mesecih že načrtujemo nova srečanja in nove zanimive vsebine.
več
18. 9. 2021

Veseli smo zaupanja, ki nam ga je v skrbi za razvoj svojih zaposlenih izkazalo podjetje Kovod Postojna, d.o.o.

Kot strokovnjaki na področju izobraževanja odraslih in razvoja zaposlenih med drugim sodelujemo tudi z domačim podjetjem, ki se zaveda, da so zaposleni ključni dejavnik za uspešno delovanje in poslovanje posamezne organizacije.
več
17. 9. 2021

Vabljeni na dneve Svetovalnega središča Postojna

Od 22. do 24. septembra vas vabimo v naše svetovalno središče, kjer smo vam na voljo za svetovanje in usmeritve ter vsa vaša vprašanja.
več
7. 9. 2021

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na naši stojnici ob začetku Tednov vseživljenjskega učenja

Vstopili smo v nov teden in z veseljem smo včerajšnji ponedeljek preživeli v vaši družbi. Pred našo stavbo smo vas namreč povabili na svojo stojnico, z vami poklepetali ter vas povabili v našo družbo.
več
5. 9. 2021

Predstavili smo se na tržnici nevladnih organizacij

V okviru festivala Zmaj 'ma mlade je prvo septembrsko nedeljo že tradicionalno potekala tržnica nevladnih organizacij. Letos že sedma zapovrstjo. Na dogodku se je predstavila tudi naša Ljudska univerza Postojna.
več
3. 9. 2021

Začenjajo se Tedni vseživljenjskega učenja

Tednom vseživljenjskega učenja, ki trajajo od 6. septembra do 10. oktobra, so se pridružile številne organizacije, zavodi, društva in šole. Objavljamo napovednik in vas vabimo, da se udeležite dogodkov, ki vas zanimajo. Znanja ni nikoli dovolj!
več
3. 9. 2021

Vabljeni na predstavitveno stojnico Ljudske univerze Postojna

V ponedeljek se začenjajo Tedni vseživljenjskega učenja. Na Ljudski univerzi Postojna kot regijski koordinator napovedujemo pester nabor dogodkov. Spremljajte nas in se nam pridružite. V ponedeljek, 6. septembra vas pričakujemo na svoji stojnici pred našo stavbo.
več