Show menu

Novice

1. 7. 2021

S podjetji ustvarjamo uspešne zgodbe

Naša Ljudska univerza Postojna je ena od članic Centra za razvoj kadrov KORAK, ki združuje 16 ljudskih univerz iz celotne Slovenije. Podjetjem in zavodom nudimo podporo pri razvoju kadrov, odkrivanju njihovega potenciala in izvajamo izobraževanja. Več o tem, kako pomemben je razvoj zaposlenih, na kakšen način pomagamo podjetjem in kakšne so naše izkušnje v prispevku, ki ga je posnela lokalna TV Vascom.
več
1. 7. 2021

Napovednik dogodkov (julij 2021)

Tudi v poletnih mesecih bo Ljudska univerza Postojna imela svoja vrata na široko odprta za vse, ki nas želite obiskati in potrebujete našo pomoč. Na voljo smo vam za svetovanja, učno pomoč, ocenjevanje spretnosti, napovedujemo in pripravljamo pa tudi različne programe in delavnice. Preverite, kaj smo tokrat pripravili za vas. Veseli bomo vašega obiska!
več
27. 6. 2021

Ko srca ogrejejo pristna doživetja na kmetiji

Poletno nedeljsko popoldne je na domačiji Sojer zaznamovala pisana druščina obiskovalcev, ki so se v okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, ki ga vodi naša Ljudska univerza Postojna, udeležili dneva odprtih vrat partnerske kmetije. Bilo je zares lepo!
več
23. 6. 2021

Svojo ponudbo in možnosti za zaposlene smo predstavili v Starem trgu pri Ložu

Odzvali smo se povabilu območne organizacije Zveze svobodnih sindikatov Slovenije in se v Starem trgu pri Ložu, pred podjetjem Kovinoplastika Lož, predstavili na svetovalni stojnici.
več
23. 6. 2021

Zaključili program, ki priseljencem omogoča lažjo vključitev v našo družbo

Uspešno smo zaključili 180-urni program Začetna integracija priseljencev. Več o vsebini in vtisih tokratnega programa pa v nadaljevanju...
več
19. 6. 2021

Vabilo na dan odprtih vrat Domačije Sojer

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, katerega vodilni partner je naša Ljudska univerza Postojna, 27. junija napovedujemo dan odprtih vrat na Domačiji Sojer. Vabljeni!
več
11. 6. 2021

Udeleženke Univerze za tretje življenjsko obdobje so program svojih aktivnosti zaokrožile na prijetnem sprehodu

Udeleženke naše Univerze za tretje življenjsko obdobje so teden, pa tudi program aktivnosti letošnje prve polovice leta, zaključile na skupnem izletu.
več
8. 6. 2021

Napovedujemo nove tečaje in programe

Četudi je pred nami poletno obdobje med vas delimo informacijo o tečajih in programih, s katerimi začnemo septembra. Prijave namreč že sprejemamo. Naj vaše znanje raste!
več
7. 6. 2021

Kmetijstvo vse bolj priljubljena izobraževalna vsebina

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju sta ta vikend svoja vrata odprli Kmetija Kovač iz Palčij ter Družinska kmetija Sedmak iz Juršč.
več
1. 6. 2021

Napovednik dogodkov (junij 2021)

Vstopamo v prvi pravi poletni mesec, ki že nakazuje poletno vzdušje, ki se za ta čas spodobi. Na Ljudski univerzi Postojna vam bomo tudi v poletnem času na voljo. Za vas napovedujemo nekaj zanimivih dogodkov. Preverite naš junijski napovednik.
več