Show menu

Novice

31. 5. 2021

Naj vas cvetje razveseljuje tudi doma

V preteklem tednu smo na naši Ljudski univerzi Postojna izpeljali še eno izjemno zanimivo in obiskano delavnico. Tokrat je kraljevalo barvito cvetje.
več
27. 5. 2021

Vabimo vas na dneve odprtih vrat partnerskih kmetij

V okviru dvoletnega projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, v katerem naša Ljudska univerza Postojna sodeluje kot vodilni partner, napovedujemo dneve odprtih vrat, ki jih pripravljajo naše partnerske kmetije. Vabljeni!
več
27. 5. 2021

Zaključno srečanje krožka »Vrt nekoč in danes«

Pridružili smo se udeleženkam Univerze za tretje življenjsko obdobje, ki obiskujejo krožek Vrt nekoč in danes, na njihovem zaključnem srečanju. Preverite, kako fajn se imajo!
več
24. 5. 2021

Vabljeni v naš večgeneracijski center!

Večgeneracijski center Točka moči prireja raznolike in predvsem zanimive vsebine za udeležence vseh generacij. Pridružite se nam!
več
17. 5. 2021

Izredni izpitni rok iz slovenščine za tujce na osnovni ravni

Objavljamo izredni izpitni rok za izpit slovenščine na ravni A2 - B1.
več
17. 5. 2021

Zaključen še en priljubljen računalniški tečaj

V preteklem tednu smo zaključili 40-urni tečaj Računalništva v oblaku, ki je udeležence opremil in tudi navdušil s številnimi uporabnimi veščinami.
več
13. 5. 2021

Tečaje slovenskega jezika izvajamo na treh lokacijah

V tem tednu smo v organizaciji naše ljudske univerze začeli z izvedbo dveh dodatnih programov slovenščine kot drugi in tuj jezik. Tečaj se od marca že izvaja v Postojni, odslej pa imamo novi skupini slušateljev tudi v Sežani in Ilirski Bistrici.
več
12. 5. 2021

Naše tečajnice so ponosno pokazale svoje izdelke

V prvem delu letošnjega leta smo na Ljudski univerzi Postojna izpeljali že drugi začetni tečaj šivanja in krojenja. Preberite več o tokratnih vtisih in tečaju...
več
10. 5. 2021

Vabljeni na delavnico: Poletna cvetna dekoracija

Narava se odeva v barve. Naše vrtove in balkone krasijo barvite cvetlice. Pridružite se nam na ustvarjalni delavnici, kjer nam bo izkušena floristka svetovala pri poletni cvetni dekoraciji.
več