Show menu

Novice

6. 10. 2021

140-urno NPK usposabljanje za računovodje

Želite pridobiti poklic računovodja? Nacionalna poklicna kvalifikacija je vaša prava priložnost! Z usposabljanjem pričnemo v drugi polovici novembra, prijave pa že zbiramo.
več
6. 10. 2021

Iščemo učitelja slovenskega jezika

Učitelje slovenščine, ki bi želeli sodelovati na področju izobraževanja odraslih, vabimo, da se kot zunanji sodelavci pridružijo naši ustvarjalni ekipi.
več
6. 10. 2021

Ko čas zavrtimo 100 let nazaj...

V okviru zadnjega Tedna vseživljenjskega učenja in v počastitev stoletnice ljudskih univerz, ki ga letos obeležujemo v okviru Zveze ljudskih univerz Slovenije, smo na naši Ljudski univerzi Postojna včeraj izvedli delavnico Tekstil nekoč in danes.
več
4. 10. 2021

V oktobru napovedujemo nove delavnice za krajevne skupnosti

V oktobru se znova vračamo v krajevne skupnosti, tokrat z delavnicami o nadvse uporabni in aktualni temi s področja nepremičninskih evidenc in podatkov zemljiške knjige. Pridružite se nam!
več
3. 10. 2021

Dan za kakovost 2021

Na Ljudski univerzi Postojna smo Dan za kakovost obeležili v krogu kolektiva.
več
30. 9. 2021

Napovednik dogodkov (oktober 2021)

Zakorakali smo v novo izobraževalno leto. Z udeleženci se srečujemo v rednih programih, na tečajih in delavnicah ter individualnih srečanjih. Preverite naš napovednik za oktober ter se nam pridružite!
več
30. 9. 2021

Kmetija – edinstveno in izkustveno učno okolje

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, ki se v sredini oktobra po dveh letih izvajanja zaključuje, je v tem tednu potekala prva izmed dveh strokovnih delavnic in sicer na partnerski kmetiji v Palčju.
več
25. 9. 2021

Zaključni dogodek projekta »Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju«

Projektni partnerji smo v petek, 24. septembra v središču Postojne pripravili zaključni dogodek, s katerim smo sklenili dvoletne projektne aktivnosti v okviru projekta »Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju«.
več
24. 9. 2021

Vabljeni na delavnico Tekstil nekoč in danes

Vas zanima, kako so pred 100 leti izdelovali blago ali pa kako hitro lahko danes šivamo doma z overlock strojem? To in še marsikaj nam bo predstavila Mateja Premrl, oblikovalka tekstilij in oblačil ter mlada čuvarka izročila s področja lanarstva. Vabljeni. Delavnica je brezplačna.
več
20. 9. 2021

Vabljeni na zaključno prireditev "Gremo na kmetijo!"

Ljudska univerza Postojna skupaj s partnerji zaključuje dvoletni projekt "Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju". Ob tej priložnosti pripravljamo zanimiv zaključni dogodek, ki bo v središču Postojne postregel z raznolikimi vsebinami in aktivnostmi, vsem pa bo skupno to, da se zavemo pomena narave in kmetijstva, ki nam vsakodnevno omogoča zdrave izdelke in pridelke. Vabljeni!
več