Show menu

Novice

5. 5. 2021

Svoje znanje so tokrat nadgradili posamezniki, ki delujejo na področju turizma

V tem tednu se je v okviru naše Ljudske univerze Postojna uspešno zaključil brezplačni tečaj Enostavno do e-poslovanja v turizmu.
več
3. 5. 2021

Brezplačna delavnica: Uporaba interneta in e-pošte

Za vse začetnike, ki potrebujete pomoč ali spodbudo pri uporabi spleta in e-pošte, pripravljamo brezplačno delavnico.
več
1. 5. 2021

Napovednik dogodkov (maj 2021)

Naša vrata so vam široko odprta. Prirejamo delavnice, izvajamo programe, nudimo pomoč pri učenju ter podporo in svetovanje. Spremljajte nas, zagotovo najdete kaj zase.
več
26. 4. 2021

Z novimi znanji in izkušnjami do novih življenjskih priložnosti

Uspešno smo zaključili 120-urni program »Usposabljanje za življenjsko uspešnost – izzivi podeželja«, ki je potekal v Ilirski Bistrici. Program, ki ga je obiskovalo devet udeležencev in je potekal dva do trikrat tedensko, je bil namenjen brezposelnim, usmerjen pa na raznolike in uporabne vsebine, predvsem z vidika motivacije, komunikacije in možnosti za nove delovne priložnosti.
več
23. 4. 2021

Uradne ure v počitniškem tednu

V ponedeljek, 26.4.2021, na LUP ne bo uradnih ur.
več
22. 4. 2021

OB DNEVU ZEMLJE VZPOSTAVLJAMO PUM-O VRTNARSKI KOTIČEK

Naj bo današnji Dan Zemlje tudi vam spodbuda za odhod na vrt, sprehod v čudoviti okolici ali pa zgolj razmislek o tem, kako dragocena je narava, ki nas obdaja. Mladi Pumovci se tega zavedajo in na Ljudski univerzi Postojna si bomo prizadevali, da bomo to navdušenje nad vrtnarjenjem med udeleženci gojili še naprej.
več
20. 4. 2021

Bodite letos tudi vi del dogajanja v okviru Tednov vseživljenjskega učenja

Tudi naša Ljudska univerza je že pristopila k aktivnostim in pripravam za izvedbo Tednov vseživljenjskega učenja, ki že 26 let združujejo številne organizacije. Bodite letos tudi vi del dogajanja, s katerim krepimo zavedanje, kako pomembno je znanje in nenazadnje tudi sodelovanje za pridobivanje novih informacij in znanj.
več
14. 4. 2021

Brezplačno vrednotenje slovenskega jezika

Bi želeli opravljati izpit iz slovenščine za tujce? Vas zanima ali je vaše znanje slovenščine dovolj dobro, da uspešno opravite izpit? Nudimo vam brezplačno vrednotenje slovenskega jezika. Vabljeni k prijavi!
več
13. 4. 2021

Znanje, ki združuje generacije

V tednu, ko so se znova odprle naše učilnice, smo že prvi dan navdušeno izpeljali delavnico, namenjeno SPOZNAVANJU ORODJA ZOOM. Veseli smo bili odziva, ki potrjuje to, da izbiramo prave in predvsem aktualne vsebine ter da smo posamezniki željni novih znanj.
več
13. 4. 2021

SREDSTVA ZA RAZVOJ STAREJŠIH ZAPOSLENIH

Podjetniki, s projektom ASI bodo na voljo nova sredstva za nova znanja starejših zaposlenih. Vabljeni, da izkoristite to priložnost.
več