Show menu

Novice

12. 4. 2021

Brezplačno svetovanje za zaposlene na voljo tudi pri nas

S strokovnim usmerjanjem in preizkušenimi pripomočki vam pomagamo najti najboljše poti do novega znanja in novih kariernih priložnosti.
več
11. 4. 2021

Računalniške vsebine, nepogrešljiv del našega vsakdana

Na Ljudski univerzi Postojna smo v marcu zaključili 40-urni brezplačni tečaj računalniške pismenosti za odrasle. V kolikor potrebujete tudi vi kakršnokoli pomoč pri rokovanju z računalnikom ali si želite nadgraditi svoje znanje, smo vam na Ljudski univerzi Postojna z veseljem na voljo. Preberite več o našem zaključenem tečaju in pridobite nekaj informacij, kako vse skupaj pri nas poteka.
več
9. 4. 2021

Znova odpiramo svoja vrata

Glede na aktualne razmere in ukrepe tudi naša Ljudska univerza Postojna s prihodnjim tednom znova, tudi fizično, odpira svoja vrata. Veselimo se nadaljevanja in tudi začetkov novih programov in tečajev, ki jih izvajamo skrbno in v skladu z vsemi veljavnimi priporočili. V nadaljevanju navajamo vse svoje programe, delavnice in aktivnosti ter način izvedbe, ki je aktualen.
več
6. 4. 2021

Tečaj italijanščine – poleg znanja tudi vzdušje, ki prevzame

Konec marca je skupina udeležencev, navdušenih nad tujimi jeziki, zaključila 40-urni začetni tečaj italijanskega jezika, ki smo ga pripravili na Ljudski univerzi Postojna in se je izvajal med 19. januarjem in 25. marcem. Preberite več o izkušnjah, ki so jih z nami delili udeleženci ter predavateljica...
več
5. 4. 2021

Spoznajte Zoom

V kolikor bodo razmere dopuščale, načrtujemo v našem Središču za samostojno učenje brezplačno delavnico, kjer se boste seznanili z osnovami uporabe orodja Zoom, ki je v zadnjem letu nepogrešljiv komunikacijski kanal. Vabljeni k nam po nova znanja!
več
5. 4. 2021

Brezplačni tečaj Enostavno do e-poslovanja v turizmu

Za vas organiziramo brezplačni 40- urni tečaj e-poslovanja v turizmu, v okviru katerega boste spoznali osnove digitalnega poslovanja, družabna omrežja, Google aplikacije... Vabljeni k prijavi!
več
4. 4. 2021

Pridružite se nam v prostovoljski akciji Dan za spremembe

Vseslovenska prostovoljska akcija, ki jo vodi Slovenska filantropija, letos traja cel april. V akcijo se je skupaj z drugimi lokalnimi deležniki vključila tudi naša Ljudska univerza Postojna ter program PUM-O. Bodite tudi vi del letošnjih sprememb! Pridružite se nam.
več
2. 4. 2021

Velikonočno voščilo

Želimo vam prijeten prazničen vikend!
več
1. 4. 2021

Napovednik dogodkov (april 2021)

Ne glede na razmere, ki smo jim trenutno priča, Ljudska univerza Postojna prilagojeno izvaja vse svoje dejavnosti. Dosegljivi smo za vas, pomagamo vam tudi na daljavo in napovedujemo nove delavnice in tečaje.
več