Show menu

Novice

1. 4. 2021

Naši Pumovci danes praznujejo svoj drugi rojstni dan

V okviru Ljudske univerze Postojna že dve leti, v vsej svoji polnosti, predvsem z vidika vpletenih čustev, doživljanj, izkušenj in tudi pristopov, živi program Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O).
več
31. 3. 2021

Obvestilo za javnost - koronavirus

Ponovno zapiramo svoja vrata.
več
29. 3. 2021

Korak k zaposlenim je bistvo uspešnih podjetij

Podjetja, ki se zavedajo, kako pomemben dejavnik so vsi zaposleni, ki tvorijo delovno vzdušje in s tem prispevajo k uspešnosti, imate v svojem domačem okolju odslej možnost kakovostne in predvsem celovite podpore pri razvoju kadrov, ki jo v okviru svojega Centra za razvoj kadrov KORAK nudi naša Ljudska univerza Postojna.
več
29. 3. 2021

Brezplačni webinarji za podjetnike

Spoznajte naše predavatelje in koristne vsebine za aktualne razmere.
več
26. 3. 2021

Izobraževanje - pomembna dejavnost tudi v kmetijstvu

Projekt Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, ki ga v partnerstvu izvajamo izobraževalne ustanove in lokalne kmetije se preveša v zadnjo leto izvedbe. Številne in raznolike izvedene delavnice potrjujejo, da partnerji uspešno sledimo namenu projekta. V prihajajočih mesecih načrtujemo nove projektne aktivnosti.
več
23. 3. 2021

Enostavno do e-poslovanja v turizmu

Za vas organiziramo brezplačni 40- urni tečaj e-poslovanja v turizmu, v okviru katerega boste spoznali osnove digitalnega poslovanja, družabna omrežja, Google aplikacije... Vabljeni k prijavi!
več
19. 3. 2021

Letošnji Tedni vseživljenjskega učenja bodo v septembru

V tem tednu so se sicer na daljavo, vendarle pa zelo zavzeto in aktivno začele priprave na letošnje Tedne vseživljenjskega učenja, ki jih vsako leto vidno obeležujemo tudi na naši Ljudski univerzi Postojna.
več
16. 3. 2021

Brezplačno svetovanje za zaposlene

V svetovalnem središču Postojna na enem mestu prejmete vse informacije o možnostih izobraževanja in usposabljanja, iskanja zaposlitve, razvoja kariere, načrtovanja učenja ter osebne in poklicne rasti. Izveste, kako lahko izboljšate svojo izobrazbo ali poklicno usposobljenost ter tako karierno napredujete. Dokumentirate in ovrednotite lahko svoja doslej pridobljena znanja in spretnosti ter preverite, ali lahko o tem prejmete potrdilo. Vabljeni!
več
10. 3. 2021

Tečajniki uspešno zaključili tečaj knjigovodstva in računovodstva

V tem tednu smo na Ljudski univerzi Postojna zaključili tečaj s področja osnov knjigovodstva in računovodstva, ki mu je v 2 mesecih, v obsegu 40 ur, sledilo 15 udeležencev. Preberite vtise predavateljice in tečajnic.
več