Show menu

Novice

26. 7. 2021

PUM-O vrtnarski nasvet

V programu PUM-O (projektno učenje mlajših odraslih) se številne dejavnosti dogajajo tudi na vrtu in v naravi. Ker so naši udeleženci navdušeni nad vrtnarjenjem, z vami znova delimo nasvet, ki vam bo zagotovo prišel prav… pa naj bo to na vrtu ali pri balkonskih zasaditvah.
več
15. 7. 2021

Začeli smo z izvedbo delavnic po krajevnih skupnostih

V tem tednu smo v krajevnih skupnostih Šmihel pod Nanosom in Hrašče pripravili delavnici z naslovom Osnove semenarstva. Preostale delavnice še sledijo, zato imate možnost, da se nam naslednjič pridružite.
več
14. 7. 2021

Uradne ure v času počitnic

Od 19.7. do 13.8. je urnik Ljudske univerze Postojna prilagojen.
več
5. 7. 2021

Poskrbimo, da bo vaša učna izkušnja prijetna in ponovno šolanje uspešno

Svoje poletne šolske počitnice so s koncem junija začeli tudi udeleženci, ki na naši Ljudski univerzi Postojna obiskujejo Osnovno šolo za odrasle. V kolikor tudi sami razmišljate o tem, da bi se nam pridružili, preberite kako vam pri tem lahko pomagamo.
več
2. 7. 2021

Tečajniki zaključili dva tečaja

Konec junija smo v okviru naše Ljudske univerze Postojna zaključili z izvedbo dveh tečajev. Preberite več...
več
1. 7. 2021

Delavnice za krajevne skupnosti

Znanje želimo vsem odraslim v naši regiji čim bolj približati, zato smo pripravili nabor delavnic, ki jih po dogovoru izvajamo po krajevnih skupnostih.
več
1. 7. 2021

S podjetji ustvarjamo uspešne zgodbe

Naša Ljudska univerza Postojna je ena od članic Centra za razvoj kadrov KORAK, ki združuje 16 ljudskih univerz iz celotne Slovenije. Podjetjem in zavodom nudimo podporo pri razvoju kadrov, odkrivanju njihovega potenciala in izvajamo izobraževanja. Več o tem, kako pomemben je razvoj zaposlenih, na kakšen način pomagamo podjetjem in kakšne so naše izkušnje v prispevku, ki ga je posnela lokalna TV Vascom.
več
1. 7. 2021

Napovednik dogodkov (julij 2021)

Tudi v poletnih mesecih bo Ljudska univerza Postojna imela svoja vrata na široko odprta za vse, ki nas želite obiskati in potrebujete našo pomoč. Na voljo smo vam za svetovanja, učno pomoč, ocenjevanje spretnosti, napovedujemo in pripravljamo pa tudi različne programe in delavnice. Preverite, kaj smo tokrat pripravili za vas. Veseli bomo vašega obiska!
več
27. 6. 2021

Ko srca ogrejejo pristna doživetja na kmetiji

Poletno nedeljsko popoldne je na domačiji Sojer zaznamovala pisana druščina obiskovalcev, ki so se v okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, ki ga vodi naša Ljudska univerza Postojna, udeležili dneva odprtih vrat partnerske kmetije. Bilo je zares lepo!
več
23. 6. 2021

Svojo ponudbo in možnosti za zaposlene smo predstavili v Starem trgu pri Ložu

Odzvali smo se povabilu območne organizacije Zveze svobodnih sindikatov Slovenije in se v Starem trgu pri Ložu, pred podjetjem Kovinoplastika Lož, predstavili na svetovalni stojnici.
več