Show menu

Novice

23. 6. 2021

Zaključili program, ki priseljencem omogoča lažjo vključitev v našo družbo

Uspešno smo zaključili 180-urni program Začetna integracija priseljencev. Več o vsebini in vtisih tokratnega programa pa v nadaljevanju...
več
19. 6. 2021

Vabilo na dan odprtih vrat Domačije Sojer

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, katerega vodilni partner je naša Ljudska univerza Postojna, 27. junija napovedujemo dan odprtih vrat na Domačiji Sojer. Vabljeni!
več
11. 6. 2021

Udeleženke Univerze za tretje življenjsko obdobje so program svojih aktivnosti zaokrožile na prijetnem sprehodu

Udeleženke naše Univerze za tretje življenjsko obdobje so teden, pa tudi program aktivnosti letošnje prve polovice leta, zaključile na skupnem izletu.
več
8. 6. 2021

Napovedujemo nove tečaje in programe

Četudi je pred nami poletno obdobje med vas delimo informacijo o tečajih in programih, s katerimi začnemo septembra. Prijave namreč že sprejemamo. Naj vaše znanje raste!
več
7. 6. 2021

Kmetijstvo vse bolj priljubljena izobraževalna vsebina

V okviru projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju sta ta vikend svoja vrata odprli Kmetija Kovač iz Palčij ter Družinska kmetija Sedmak iz Juršč.
več
1. 6. 2021

Napovednik dogodkov (junij 2021)

Vstopamo v prvi pravi poletni mesec, ki že nakazuje poletno vzdušje, ki se za ta čas spodobi. Na Ljudski univerzi Postojna vam bomo tudi v poletnem času na voljo. Za vas napovedujemo nekaj zanimivih dogodkov. Preverite naš junijski napovednik.
več
31. 5. 2021

Naj vas cvetje razveseljuje tudi doma

V preteklem tednu smo na naši Ljudski univerzi Postojna izpeljali še eno izjemno zanimivo in obiskano delavnico. Tokrat je kraljevalo barvito cvetje.
več
27. 5. 2021

Vabimo vas na dneve odprtih vrat partnerskih kmetij

V okviru dvoletnega projekta Izobraževanje o sonaravni živinoreji in okolju, v katerem naša Ljudska univerza Postojna sodeluje kot vodilni partner, napovedujemo dneve odprtih vrat, ki jih pripravljajo naše partnerske kmetije. Vabljeni!
več
27. 5. 2021

Zaključno srečanje krožka »Vrt nekoč in danes«

Pridružili smo se udeleženkam Univerze za tretje življenjsko obdobje, ki obiskujejo krožek Vrt nekoč in danes, na njihovem zaključnem srečanju. Preverite, kako fajn se imajo!
več
24. 5. 2021

Vabljeni v naš večgeneracijski center!

Večgeneracijski center Točka moči prireja raznolike in predvsem zanimive vsebine za udeležence vseh generacij. Pridružite se nam!
več