Show menu

Novice

17. 5. 2021

Izredni izpitni rok iz slovenščine za tujce na osnovni ravni

Objavljamo izredni izpitni rok za izpit slovenščine na ravni A2 - B1.
več
17. 5. 2021

Zaključen še en priljubljen računalniški tečaj

V preteklem tednu smo zaključili 40-urni tečaj Računalništva v oblaku, ki je udeležence opremil in tudi navdušil s številnimi uporabnimi veščinami.
več
13. 5. 2021

Tečaje slovenskega jezika izvajamo na treh lokacijah

V tem tednu smo v organizaciji naše ljudske univerze začeli z izvedbo dveh dodatnih programov slovenščine kot drugi in tuj jezik. Tečaj se od marca že izvaja v Postojni, odslej pa imamo novi skupini slušateljev tudi v Sežani in Ilirski Bistrici.
več
12. 5. 2021

Naše tečajnice so ponosno pokazale svoje izdelke

V prvem delu letošnjega leta smo na Ljudski univerzi Postojna izpeljali že drugi začetni tečaj šivanja in krojenja. Preberite več o tokratnih vtisih in tečaju...
več
10. 5. 2021

Vabljeni na delavnico: Poletna cvetna dekoracija

Narava se odeva v barve. Naše vrtove in balkone krasijo barvite cvetlice. Pridružite se nam na ustvarjalni delavnici, kjer nam bo izkušena floristka svetovala pri poletni cvetni dekoraciji.
več
5. 5. 2021

Svoje znanje so tokrat nadgradili posamezniki, ki delujejo na področju turizma

V tem tednu se je v okviru naše Ljudske univerze Postojna uspešno zaključil brezplačni tečaj Enostavno do e-poslovanja v turizmu.
več
3. 5. 2021

Brezplačna delavnica: Uporaba interneta in e-pošte

Za vse začetnike, ki potrebujete pomoč ali spodbudo pri uporabi spleta in e-pošte, pripravljamo brezplačno delavnico.
več
1. 5. 2021

Napovednik dogodkov (maj 2021)

Naša vrata so vam široko odprta. Prirejamo delavnice, izvajamo programe, nudimo pomoč pri učenju ter podporo in svetovanje. Spremljajte nas, zagotovo najdete kaj zase.
več
26. 4. 2021

Z novimi znanji in izkušnjami do novih življenjskih priložnosti

Uspešno smo zaključili 120-urni program »Usposabljanje za življenjsko uspešnost – izzivi podeželja«, ki je potekal v Ilirski Bistrici. Program, ki ga je obiskovalo devet udeležencev in je potekal dva do trikrat tedensko, je bil namenjen brezposelnim, usmerjen pa na raznolike in uporabne vsebine, predvsem z vidika motivacije, komunikacije in možnosti za nove delovne priložnosti.
več