Show menu

Novice

23. 4. 2021

Uradne ure v počitniškem tednu

V ponedeljek, 26.4.2021, na LUP ne bo uradnih ur.
več
22. 4. 2021

OB DNEVU ZEMLJE VZPOSTAVLJAMO PUM-O VRTNARSKI KOTIČEK

Naj bo današnji Dan Zemlje tudi vam spodbuda za odhod na vrt, sprehod v čudoviti okolici ali pa zgolj razmislek o tem, kako dragocena je narava, ki nas obdaja. Mladi Pumovci se tega zavedajo in na Ljudski univerzi Postojna si bomo prizadevali, da bomo to navdušenje nad vrtnarjenjem med udeleženci gojili še naprej.
več
20. 4. 2021

Bodite letos tudi vi del dogajanja v okviru Tednov vseživljenjskega učenja

Tudi naša Ljudska univerza je že pristopila k aktivnostim in pripravam za izvedbo Tednov vseživljenjskega učenja, ki že 26 let združujejo številne organizacije. Bodite letos tudi vi del dogajanja, s katerim krepimo zavedanje, kako pomembno je znanje in nenazadnje tudi sodelovanje za pridobivanje novih informacij in znanj.
več
14. 4. 2021

Brezplačno vrednotenje slovenskega jezika

Bi želeli opravljati izpit iz slovenščine za tujce? Vas zanima ali je vaše znanje slovenščine dovolj dobro, da uspešno opravite izpit? Nudimo vam brezplačno vrednotenje slovenskega jezika. Vabljeni k prijavi!
več
13. 4. 2021

Znanje, ki združuje generacije

V tednu, ko so se znova odprle naše učilnice, smo že prvi dan navdušeno izpeljali delavnico, namenjeno SPOZNAVANJU ORODJA ZOOM. Veseli smo bili odziva, ki potrjuje to, da izbiramo prave in predvsem aktualne vsebine ter da smo posamezniki željni novih znanj.
več
13. 4. 2021

SREDSTVA ZA RAZVOJ STAREJŠIH ZAPOSLENIH

Podjetniki, s projektom ASI bodo na voljo nova sredstva za nova znanja starejših zaposlenih. Vabljeni, da izkoristite to priložnost.
več
12. 4. 2021

Brezplačno svetovanje za zaposlene na voljo tudi pri nas

S strokovnim usmerjanjem in preizkušenimi pripomočki vam pomagamo najti najboljše poti do novega znanja in novih kariernih priložnosti.
več
11. 4. 2021

Računalniške vsebine, nepogrešljiv del našega vsakdana

Na Ljudski univerzi Postojna smo v marcu zaključili 40-urni brezplačni tečaj računalniške pismenosti za odrasle. V kolikor potrebujete tudi vi kakršnokoli pomoč pri rokovanju z računalnikom ali si želite nadgraditi svoje znanje, smo vam na Ljudski univerzi Postojna z veseljem na voljo. Preberite več o našem zaključenem tečaju in pridobite nekaj informacij, kako vse skupaj pri nas poteka.
več
9. 4. 2021

Znova odpiramo svoja vrata

Glede na aktualne razmere in ukrepe tudi naša Ljudska univerza Postojna s prihodnjim tednom znova, tudi fizično, odpira svoja vrata. Veselimo se nadaljevanja in tudi začetkov novih programov in tečajev, ki jih izvajamo skrbno in v skladu z vsemi veljavnimi priporočili. V nadaljevanju navajamo vse svoje programe, delavnice in aktivnosti ter način izvedbe, ki je aktualen.
več
6. 4. 2021

Tečaj italijanščine – poleg znanja tudi vzdušje, ki prevzame

Konec marca je skupina udeležencev, navdušenih nad tujimi jeziki, zaključila 40-urni začetni tečaj italijanskega jezika, ki smo ga pripravili na Ljudski univerzi Postojna in se je izvajal med 19. januarjem in 25. marcem. Preberite več o izkušnjah, ki so jih z nami delili udeleženci ter predavateljica...
več