Show menu

Novice

5. 4. 2021

Spoznajte Zoom

V kolikor bodo razmere dopuščale, načrtujemo v našem Središču za samostojno učenje brezplačno delavnico, kjer se boste seznanili z osnovami uporabe orodja Zoom, ki je v zadnjem letu nepogrešljiv komunikacijski kanal. Vabljeni k nam po nova znanja!
več
5. 4. 2021

Brezplačni tečaj Enostavno do e-poslovanja v turizmu

Za vas organiziramo brezplačni 40- urni tečaj e-poslovanja v turizmu, v okviru katerega boste spoznali osnove digitalnega poslovanja, družabna omrežja, Google aplikacije... Vabljeni k prijavi!
več
4. 4. 2021

Pridružite se nam v prostovoljski akciji Dan za spremembe

Vseslovenska prostovoljska akcija, ki jo vodi Slovenska filantropija, letos traja cel april. V akcijo se je skupaj z drugimi lokalnimi deležniki vključila tudi naša Ljudska univerza Postojna ter program PUM-O. Bodite tudi vi del letošnjih sprememb! Pridružite se nam.
več
2. 4. 2021

Velikonočno voščilo

Želimo vam prijeten prazničen vikend!
več
1. 4. 2021

Napovednik dogodkov (april 2021)

Ne glede na razmere, ki smo jim trenutno priča, Ljudska univerza Postojna prilagojeno izvaja vse svoje dejavnosti. Dosegljivi smo za vas, pomagamo vam tudi na daljavo in napovedujemo nove delavnice in tečaje.
več
1. 4. 2021

Naši Pumovci danes praznujejo svoj drugi rojstni dan

V okviru Ljudske univerze Postojna že dve leti, v vsej svoji polnosti, predvsem z vidika vpletenih čustev, doživljanj, izkušenj in tudi pristopov, živi program Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O).
več
31. 3. 2021

Obvestilo za javnost - koronavirus

Ponovno zapiramo svoja vrata.
več
29. 3. 2021

Korak k zaposlenim je bistvo uspešnih podjetij

Podjetja, ki se zavedajo, kako pomemben dejavnik so vsi zaposleni, ki tvorijo delovno vzdušje in s tem prispevajo k uspešnosti, imate v svojem domačem okolju odslej možnost kakovostne in predvsem celovite podpore pri razvoju kadrov, ki jo v okviru svojega Centra za razvoj kadrov KORAK nudi naša Ljudska univerza Postojna.
več
29. 3. 2021

Brezplačni webinarji za podjetnike

Spoznajte naše predavatelje in koristne vsebine za aktualne razmere.
več