Show menu

Novice

19. 4. 2022

Iščemo prostovoljca za pomoč pri učenju matematike

Vam gre matematika dobro od rok? Bi radi pridobili izkušnje pri posredovanju svojega znanja učečim se posameznikom? Vabljeni k sodelovanju!
več
17. 4. 2022

Vabljeni na cvetlično delavnico v KS Grahovo

Vabljeni na cvetlično obarvano delavnico, ki jo 23. aprila organiziramo v Krajevni skupnosti Grahovo.
več
17. 4. 2022

Bodite del letošnjih Tednov vseživljenjskega učenja!

Naša Ljudska univerza Postojna kot regijski koordinator, vabi vse posameznike, društva, organizacije, klube, zavode in podjetja, da delite svoja znanja in izkušnje, v obliki delavnic, predavanj in drugih aktivnosti, z drugimi!
več
15. 4. 2022

Prijetne velikonočne praznike

Želimo vam mirne in prijetne velikonočne praznike!
več
15. 4. 2022

Uradne ure v petek, 15.4.2022

Za vas bomo dosegljivi do 14. ure.
več
14. 4. 2022

Predstavili smo se na zaposlitvenem sejmu

Danes je v organizaciji Zavoda za zaposlovanje RS v Kopru potekal čezmejni zaposlitveni dogodek namenjen združevanju podjetij in iskalcev zaposlitev. Na zaposlitvenem sejmu je sodelovala tudi naša Ljudska univerza Postojna.
več
13. 4. 2022

Vabljeni na delavnico 'Enostavno in hitro do svojega zdravnika'

Vabljeni v naše Središče za samostojno učenje, kjer za vas pripravljamo brezplačno delavnico o uporabni aplikaciji, ki vam omogoča enostaven in hiter stik z zdravnikom.
več
8. 4. 2022

Čezmejni zaposlitveni sejem

Na čezmejnem zaposlitvenem sejmu, ki ga organizira ZRSZ, se bo predstavila tudi Ljudska univerza Postojna s svojim Središčem za informiranje in svetovanje v izobraževanju odraslih in izobraževalnimi programi. Vabljeni, na naši stojnici vas čakajo zanimive aktivnosti in nagradne igre. Četrtek, 14.4., od 12. do 18. ure v Areni Bonifika.
več
1. 4. 2022

Ljudska univerza Postojna še naprej nosi Zeleni znak kakovosti

Ljudska univerza Postojna je že od leta 2018 nosilka Zelenega znaka kakovosti. Po triletnem obdobju smo v marcu, na podlagi priložene vloge in dokazil ter doseganja meril, po presoji ocenjevalcev, ponovno dosegli vse opredeljene standarde kakovosti, s čimer se je Ljudski univerzi Postojna podaljšala pravica uporabe Zelenega znaka Kakovosti do leta 2025.
več
1. 4. 2022

Zaključili smo šestletni projekt, a s pridobljenimi kompetencami nadaljujemo s svetovalno dejavnostjo za zaposlene v okviru javne mreže

Z marcem smo na naši Ljudski univerzi Postojna zaključili projekt Svetovanje za zaposlene 2016-2022, ki smo ga uspešno in kakovostno izvajali v obdobju zadnjih šestih let.
več