Show menu

Novice

21. 3. 2022

Na praktični delavnici obrezovanja sadnega drevja so se tokrat učili upokojenci iz Rakeka

V sodelovanju z Društvom upokojencev Rakek smo organizirali še eno uporabno delavnico, za katero so udeleženci izkazali veliko zanimanja.
več
21. 3. 2022

Vabljeni na predstavitev zgodbe študijskega krožka

Študijski krožek Naravna in kulturna dediščina Zgornje Pivke, ki deluje v okviru Ljudske univerze Postojna, v sodelovanju z Občino Pivka prireja v petek, 25. marca ob 19. uri v Pivki predstavitev zgodbe o Stari šoli v Zagorju pri Pivki. Vabljeni!
več
16. 3. 2022

Prebujajoča se narava je zvabila naše udeležence U30 na sprehod

Člani naše Univerze za tretje življenjsko obdobje so se v okviru programa Spoznajmo rastlinstvo našega okolja podali v Planino.
več
14. 3. 2022

Z uporabno delavnico smo tokrat gostovali v Žerovnici

V okviru delavnic, ki jih naša Ljudska univerza Postojna pripravlja za krajevne skupnosti, smo tokratno izvedbo le-te, o cepljenju in obrezovanju sadnega drevja, izvedli v Žerovnici.
več
14. 3. 2022

Delavnice za krajevne skupnosti (Postojna)

Po uspešno izvedenih preteklih delavnic za krajevne skupnosti, so krajani izrazili željo po nadaljevanju tovrstnih srečanj, preko katerih pridobijo uporabna znanja, predvsem pa v okviru svojega kraja dogodek, ki krajane poveže.
več
11. 3. 2022

Zaključili smo 180-urni program učenja slovenščine na vstopni ravni

Danes smo v okviru naše Ljudske univerze Postojna ponosni na udeleženke, ki so uspešno zaključile 180-urni tečaj slovenščine na vstopni ravni.
več
11. 3. 2022

Delavnica o stresu, priložnost za medgeneracijsko povezovanje

V sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja iz Zdravstvenega doma Postojna smo za udeležence programa PUM-O ter člane programa »Zdravo staranje«, ki ga izvajamo v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje, danes priredili zanimivo in poučno medgeneracijsko delavnico.
več
11. 3. 2022

Vabilo na dogodek ob svetovnem dnevu spanja

Ob svetovnem dnevu spanja, ki ga obeležujemo 19. marca, PUM-O Postojna prireja priložnostni dogodek, s katerim želijo poudariti pomen spanja za zdravje. Vabljeni v petek, 18. marca ob 10. uri na Užitni in čutni park v središču Postojne. Več v nadaljevanju...
več
9. 3. 2022

Vabljeni na delavnico v naše Središče za samostojno učenje

Vabimo vas na brezplačno delavnico, ki jo pripravljamo v Središču za samostojno učenje in sicer na temo digitalno kvalificirano potrdilo. Pomagali vam bomo z vsemi pomembnimi informacijami ter uporabo le-tega.
več
8. 3. 2022

Delavnica 'Cepljenje in obrezovanje sadnega drevja'

V Krajevni skupnosti Grahovo organiziramo brezplačno delavnico cepljenja in obrezovanja sadnega drevja. Vabljeni po nova, uporabna znanja!
več