Show menu

Mnenja udeležencev

Vtisa z računalniškega tečaja za upokojence

Najprej pohvala kolektivu Ljudske univerze za odlično izbiro zelo raznovrstnih programov in zelo dobro izbiro predavateljev.

Priporočilo: vztrajajte, tudi če bo potrebno, da udeleženci prispevajo določen znesek za izvedbo programa.

Saša Bergoč


Tečaj mi je bil zelo zelo všeč. Delali smo z aplikacijami, ki jih mi želimo uporabljati. Delali smo s hitrostjo nam primerno. Predavatelj je upošteval naše želje, se nam prilagajal. Super. Jeseni naprej! Hvala za vse!!

Vida Maver

Vtisi s tečaja Beremo in pišemo skupaj

Zelo me veseli da sem spoznala gospu Tanju Princes. Bilo mi je všeč, ker je ona tako zanimljiva in resna. Šli smo na obisk v Trst, v telovadbo na ples, v knjižnico. Lepo sem se počutila in spoznala nove prijateljice, koje zdaj imam rada.

Sonja Rakić


Želi da se zahvalim za podučevanje  na Ljudskoj univerzi u Postojni koje je vodila Tanja Princes. Lep pozdrav.

Slavojka Popović


Bilo mi je veoma lijepo družiti se s vama. Upoznala sam divne ljude i prošla kroz prekrasna mjesta što inače nisam ni u snu sanjala da ču ovde da upoznam. Draga Tanja puno vam hvala na ovom lijepom druženju i upoznanju.

Amra Čaušević


Pohvaljujem učiteljico Tanjo za zelo lep program. Na Ljudski univerzi mi je bilo zelo všeč, vsi smo bili skupaj, družili se in učili. Upam, da se bomo še kdaj srečali. Lep pozdrav!

Anja Popović


Jaz sem zelo zadovoljna sa našom gospa Tanjom Princes, bilo nam je zelo lepo. Želim da se zahvalim što nam je posvetila svoje vrijeme.

Biljana Ljepojević

Vtisi s tečaja Računalniška pismenost za odrasle

Zadovoljna, ker ste omogočili brezplačno izobraževanje računalništva.

Bojana Bajc


Zelo zadovoljna s tečajem in Petrom, ki ga je vodil.

Irena Fatur


Pohvale predavatelju!

Priporočala bi še nadaljna izobraževanja, kakšno stopnjo višje.

Zdenka Cej


Predavatel – dobi zamene 10.

Miran Mohorčič


Rada sam hodila na tečaj in dosta izvedela se zahvaljujem.

Ljubinka Malić


Pohvalila bi predavatelja in preporočila še za kakšn tečaj.

Branka Majkić


Vtisi s tečaja nemščine

Zelo pohvalno, da imajo tudi ljudje, ki nimajo možnosti plačati tečajev, da jim to lahko omogoči vsaj ljudska univerza. V prihodnje bi lahko bilo več tečajev (različnih). Hvala za vse, super ste!

Maja Kukić


Vse pohvale LU, ker so omogočili tečaj. Zelo priporočljiv bi bil nadaljevalni tečaj. Predavateljica Anja je TOP učiteljica oz. predavateljica. Le tako naprej.

Milan Pešič


Zahvala učiteljici za zanimivo podajanje snovi in sproščeno vzdušje med poučevanjem, LU Postojna pa se zahvaljujem za možnost brezplačne udeležbe na tečaju.

Jasna Odar  

      

Za profesorico Anjo same pohvale. Profesorica nas je zelo dobro naučila.

Igor Repič


Glede na to, da sem začel od čistega neznanja nemščine, me je profesorica navadila dobrih osnov nemščine … Vse pohvale za Anjo! Dobro predava in se trudi, da spregovoriš in te popravlja na ustrezen način.

Marko Šučur


Ta začetni tečaj nemščine je bil eden najboljših jezikovnih tečajev, kar sem se jih udeležila. Po izobrazbi sem profesorica španščine in hrvaščine, srbščine ter makedonščine in zelo občudujem njeno suverenost, znanje, profesionalizem in izbiro učnega gradiva. O komu govorim? O učiteljici Anji Matičič. Odlična je, zlasti glede na njeno mladost. Občudovanja vredna in zahvale.

Barbara Glažar


Pohvale profesorici Anji, katera nam je odlično podajala snov nemškega jezika. Ta tečaj bi priporočila vsem.

Nina Hribljan

Vtisi s tečaja italijanščine

Pohvalil bi organizacijo, še posebej predavateljico Tjašo Cej za odlična predavanja, razlage, še posebej pa za zgodovinski pridih.

Marko Nelec


Vse pohvale za predavateljico, prav tako pa tudi za kolektiv Ljudske univerze Postojna.

Alma Koštič


Pohvala predavateljici, več takšnih bi bilo potrebno. Naučila sem se veliko …

Marjeta Pevnik


Pohvala učiteljici Tjaši Cej, zaradi nje sem se polno naučila. Dokazala je, da je učenje tudi lahko zabavno.

Anna D. B. P.


Zahvala predavateljici za aktualne teme in zanimive popestritve pri treningu sivih celic.

Jasna Odar


Pohvalno – da omogočate brezplačna izobraževanja jezikov za občane.

Uroš Mlinar

Vtisi s tečaja slovenščine

Tečaj slovenščine je bil zelo dober. Za ljudi, ki manj poznavajo slovensko, tečaj jim dosti pomaga za boljše življenje in sporazumevanje v Sloveniji.

Dragan Ćumurović


Jaz podpisana Miroslava Stanković izjavljam, da mi je bilo zelo lepo, lepa družba, smo se navadili slovensko bolj govorit, pisat, brat. Učiteljica je zelo, zelo prijazna in lepo razlaga in lepo nas je navadla. Lep pozdrav.

Miroslava Stanković


Ta program, tečaj slovenščine je bil zelo vredu, zahvaljujemo se vašemu dobre ponašanje, nadaljujte tako vnaprej. Lep pozdrav. Pa še veliko pohvale za našo učiteljico Ano za prijaznost.

Sejdi Kajtazaj

Vtisi s tečaja angleščine za brezposelne

60-urni tečaj angleščine je bil namenjen brezposelnim osebam in je bil za njih brezplačen, saj je bil financiran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. Po zaključku tečaja je večina udeležencev izrazila željo po nadaljevanju. Predavateljica Ariana Jurca je bila pripravljena nadaljevanje izvesti pro bono, saj je mnenja, da je kakršno koli željo po dodatnem znanju pri odraslih treba nagraditi. Tečajnikom smo seveda omogočili brezplačno uporabo učilnice za izvedbo nadaljevanja tečaja. V kolektivu LU Postojna smo veseli, da smo lahko del takih zgodb, saj se zavedamo, kako pomembno je vseživljenjsko učenje. Veseli smo tudi zato, ker sodelujemo s predavatelji in predavateljicami, ki razmišljajo podobno kot naš kolektiv. 

Dodajamo nekaj vtisov udeleženk tečaja:

"Na tečaju sem osvojila več znanja v angleščini, kot v vseh šolskih letih. Predavateljica ga je prilagodila skupini. Potrpežljivo in strokovno je razložila stvari, ki jih nismo razumeli. Predelali smo celoten učbenik, česar sem zelo vesela. Po koncu tečaja razumem angleški jezik veliko bolje. Celo nekaj knjig bi prebrala v angleščini."

Helena Doles

"Zelo zadovoljna z tečajem in z predavateljico (Ariana Jurca). Bilo bi zelo lepo, da se čim več tečajev organizira."

Mirjana Geržel

"Zelo sem bila zadovoljna z predavateljico, prostori – da nam je LU dala učilnice brezplačno v uporabo."

Marija Rot