PUM-O Projektno učenje mlajših odraslih

KDO LAHKO PRIDE V PUM-O POSTOJNA?

PUM-O je zate: če si star od 15. do 26. let in imaš status brezposelne osebe in/ali trenutno nisi vključen v redno izobraževanje ali pa se pri šolanju soočaš s težavami ali si iskalec prve zaposlitve ...

K nam lahko prideš kadarkoli v letu od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00.

KAM MORAŠ PRITI?

Če se želiš priključiti v program,nas poišči na Ljudski univerzi Postojna ali v prostorih bivšega gasilskega doma v Postojni (Ulica 1. maja 7), kjer smo aktivni v dopoldanskem času od ponedeljka do petka. Lahko nam tudi pišeš po elektronski pošti: pum-o@zavod-znanje.si ali pa pokličeš na telefon 031 360 977 in ti bo eden od mentorjev (Peter, Ksenja in Nina) predstavil vse informacije, ki jih potrebuješ za vključitev v program. Lahko se oglasiš tudi pri svoji svetovalki ali svetovalcu na Zavodu RS za zaposlovanje saj tudi tam dobiš informacije o vključitvi v program PUM-O.
Pridruži se nam!

KAKO POTEKA PROGRAM NA DALJAVO?

Delavnice se izvajajo preko digitalnih orodij. Mentorji vam vsakodnevno pripravljamo zanimive in aktualne delavnice na katerih sodelujete tudi udeleženci.
Pozabili nismo niti na učno pomoč, iskanje zaposlitev in individualna svetovanja. Mentorji vam vse to nudimo preko klicev, video konferenc in ostalih digitalnih oblik komunikacije.

KAKO SE VKLJUČIM V PROGRAM PUM-O NA DALJAVO?

Najlažji način je, da kontaktiraš mentorje na elektronski naslov pum-o@zavod-znanje.si ali telefon 031 360 977. 

Več o programu najdeš TUKAJ in na spletni strani ZRSZ.

Za lažjo predstavo kaj sploh je PUM-O, si oglej našo Facebook in Instagram stran.

Oktobra 2020 smo pričeli z izdajanjem e-novičk. Arhiv naših publikacij najdete tukaj.
Program financirata Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov, v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje.

Več o evropski kohezijski politiki v Sloveniji: www.eu-skladi.si